Hoppa till sidans innehåll

Prisutdelning Pölder Cup

15 JUN 2022 12:57
Under tisdagen var det dags för prisutdelning för vinterns Pölder Cup.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2022 12:57

18 ungdomar i klasserna H/D 13-14 och 15-16 har under vintern fullföljt Pölder Cup. Under tisdagen var alla deltagare inbjudna till Parken i Landsbro där kvällen började med ett träningspass som leddes av Sofie Svensson. Träningen fokuserade på spänst och styrka och efter det var det samling vid grillen där det bjöds på korv och bröd.

Sen var det dags för kvällens höjdpunkt och det var naturligtvis prisutdelningen. Pölder Sport stod för de generösa priserna som delades ut till alla som har genomfört cupen. När alla hade fått sina priser och publiken hade fått sina foton avslutades kvällen med glass.

Det var endast två deltagare som inte hade möjlighet att närvara under den uppskattade och lyckade kvällen och vi säger stort GRATTIS till alla pristagare! 

Bild; 

Vinnarna längst fram i PC-västar fr.v H 15-16 Melker Svensson Landsbro IF SK, H 13-14 Noah Grahn Landsbro IF SK, D 13-14 Signe Fransson SOK Aneby och D 15-16 Maja Lax IF Hallby SOK

Övriga pristagare fr.v. Anders Almerheim, Nils Abrahamsson, Linn Fransson, Meja Fransson, Ruth Grahn, Ebba Sundling, Alice Ullerteg, Inez Palmér, Malte Lax, Oscar Grändemark, Arvid Rosander och Hjalmar Fransson

Saknas på bild, Melker Carlsson och Lucas Floengård

Skribent: Christina Steinwall
E-post: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103

 

Postadress:
Smålands Skidförbund
Christina Steinwall, Burseryd 5
576 91 Sävsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info