Hoppa till sidans innehåll

Tack Emelie, välkommen Tobias!

27 OKT 2021 13:36
Inför den alpina världscuppremiären meddelar vår småländska stjärna att hon lägger skidorna på hyllan, men samtidigt får en ny stjärna chansen och gör VC-debut.
  • Uppdaterad: 27 OKT 2021 13:36

Det handlar naturligtvis om Emelie Wikström som har meddelat att hon nu lägger av med sin alpina elitsatsning och går vidare med andra saker i livet. Emelie har hela sin karriär tävlat för sin moderklubb IFK Sävsjö och har varit Smålands ansikte utåt i den alpina världen. Emelie har också -när schemat så har tillåtit- kommit hem till de småländska backarna och varit både föråkare, prisutdelare och autografskrivare på barn- och ungdomstävlingar. Vi säger stt stort TACK till Emelie för många års underhållning och önskar all lycka med framtida utmaningar!

Kort efter att Emelie meddelat att Småland inte kommer att ha någon representant på den kvinnliga världscupen kommer nyheten att Tobias Windingstad kommer att få göra VC-debut i storslalom i Sölden. Tobias har tidigare tävlat för Norge men tävlar numer för Sverige och Jönköpings SLK. Detta beror på att Tobias har en svenk mamma -som bor i Jönköping- och en norsk pappa. Sm. SF hälsar Tobias välkommen till Småland och önskar Lycka Till!

Skribent: Christina Steinwall
E-post: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103

 

Postadress:
Smålands Skidförbund
Christina Steinwall, Burseryd 5
576 91 Sävsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info