Hoppa till sidans innehåll

Götalandsting i Småland

06 MAJ 2019 12:11
Under helgen genomfördes årets Götalandsting med fint besök av bla Karin Mattsson Weijber, ny förbundsordförande i SSF. Hon flankeras på bilden av Göran Nilsson och Anna-Carin Magnusson.
  • Skapad: 06 MAJ 2019 12:11

Götalandstingen som äger rum en gång om året arrangeras av de olika distrikten i Götaland. I år var det vår tur i Småland att stå som arrangörer och under fredagen och lördagen samlades 35 deltagare i Nässjö för meningsutbyte, förhandlingar och trevlig samvaro.

Efter att ordföranden i Smålands Skidförbund, Johan Starck hade hälsat välkommen berättade Nässjös kommunalråd Anna-Carin Magnusson kort om Nässjö kommun. Därefter fick Karin Mattsson Weijber ordet och berättade om sin gedigna bakgrund inom idrottsvärlden samt om sitt nya arbete på SSF. På lördagen kom Jonas Braam som är ny anläggningskonsult på SSF och berättade om de utmaningar skidsverige står inför.  I och med att klimatet blir varmare är det inte bara Götaland som kommer att ha problem med snötillgången och nya konstsnöanläggningar kommer att krävas. På plats fanns även Göran Nilsson, Eksjö vice ordförande i SSF.

Tinget gav också tid för grenvisa förhandlingar för längd, alpint samt en övergripande "ordförandegrupp".

Skribent: Christina Steinwall
Epost: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103

 

Postadress:
Smålands Skidförbund
Christina Steinwall, Burseryd 5
576 91 Sävsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info