Hoppa till sidans innehåll
Foto: IF Hallby SOK Tagen från IF Hallby SOK

Junior- och Seniorframgångar

06 DEC 2015 17:38
Härliga framgångar i Idre under Intersport- och Scandic Cup för många Småländska åkare! Här är några av de främsta placeringarna men även strax därefter fanns många riktigt fina prestationer. Verkligen kul att se!
  • Skapad: 06 DEC 2015 17:38

Eric Rosjö från IF Hallby var helgens gigant med en fjärdeplats på sprinten i fredags och sedan seger både igår och idag. Inte mycket sämre var Adam Persson även han tävlande för IF Hallby SOK med en andra plats i fredagens sprint, åttonde igår och tvåa idag.  

Inte nog med detta vi hade även Leo Johansson Skillingaryds FK med en fjärde plats på distansen igår, Edvin Andersson Landsbro IF SK med en åttonde plats från dagens kortdistans, Elias Anderson Landsbro IF SK med en 14:e plats från sprinten och en 16:e plats av Erik Bertilsson IF Hallby SOK på distansen. Bland damerna är det tyvärr färre småländska åkare men Evelina Lax Nässjö Ski försvarade våra Småländska färger väl med en 34:e plats på sprinten en sekund från avancemang och en 32 plats på kortdistansen. 

Tittar vi bland seniorerna finner vi även där imponerande prestationer av Johannes Eklöf IF Hallby SOK med en 21:a plats från distansen och en 27:e plats från kortdistansen. Tom Fahlen Landsbro iF SK som var mindre än sekunden från avancemang på sprinten med en 34:e placering och med en 32:a plats på kortdistansen. 


Härligt kört alla !

Fullständiga resultat finner ni här:
http://boras.raceweb.se/?page_id=22

 

(Bilden är tagen av Krister Rosjö, IF Hallby SOK)

Skribent: Erik Svensson
Epost: This is a mailto link
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103

 

Postadress:
Smålands Skidförbund
Christina Steinwall, Burseryd 5
576 91 Sävsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info