Hoppa till sidans innehåll

Stjärna på skidor

11 DEC 2013 18:22
Projektet Stjärna på skidor pågår för fullt och senaste veckan har varit intensiv med mycket aktiviteter.
  • Skapad: 11 DEC 2013 18:22

Projektledarna Carola och Malin var hos Svenska skidförbundet i Falun och träffade projektledarna i de andra distrikten. Dagen gav mycket inspiration och bra erfarenhetsutbyte som nu ska användas i Småland.

Smålands skidförbund bjöd in motionärer till en kväll med Catharina Ramhult i IHKP-stugan den 3 december. Ca 20 deltagare fick köra ett hårt crossfit-pass och sedan lyssna på Catharina när hon pratade om sin skidkarriär och gav tips på hur man som motionär bör träna. Sträva mot ett mål, lägg det på en rimlig nivå, träna regelbundet och ha variation för att undvika skador, få bättre träningseffekt och behålla motivationen.

Snön kom lagom till Stjärna på skidors kväll hos SOK Aneby. Ungdomar och ledare fick testa på lite olika teknikövningar och lekar. Nu blir ett lite uppehåll för projektet fram till mellandagarna då Stjärna på skidor besöker Bredaryds SOK.

Planering inför januari, februari och mars är i full gång. Tillsammans med en julhälsning skickas även en uppmaning till alla klubbar. Ta kontakt med projektledarna Carola och Malin för ett besök efter årsskiftet och kom med önskemål på vad ni skulle vilja ha.

Carola Engstrand Norén: This is a mailto link, 073-416 28 07
Malin Svensson: This is a mailto link, 070-395 48 58

Skribent: Malin
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103

 

Postadress:
Smålands Skidförbund
Christina Steinwall, Burseryd 5
576 91 Sävsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info