Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad info om ICA och Folksam Cup

12 DEC 2013 21:25
Nu är informationen på ICA och Folksam cup - flikarna uppdaterad
  • Skapad: 12 DEC 2013 21:25

Nu är informationen på ICA och Folksam cup - flikarna uppdaterad. Gå in och läs så du vet vad som gäller i vinter! Läs ICA här och Folksam här

ICA är före detta Kalle Anka Cup som nu bytt namn.

Nytt för i år är att kravet för att åka ICA Cup endast är att man åker DM. Detta för att GM (som tidigare varit ett krav) ligger så nära inpå finalen att vi då inte hinner ta ut smålandstruppen. Till Folksam är kravet fortfarande at åka både DM och GM.

Vi avser att skicka 16 åkare till vardera final. ICA går i Ulricehamn och Folksam i Östersund. Länkar till finalernas hemsida finns i respektive flik. (se vidaredirigeringen ovan).

När Tour de Småland avgörs 5/1 blir bäste smålänning i varje klass direktkvalificerad till respektive final och erhåller ett fint bevis på detta. Vad det är får ni se då!

Uttagningen sker i LK. Föräldrar som kan tänka sig följa med och hjälpa till med vallningen får gärna meddela det till kansliet, This is a mailto link. Vi kommer när uttagningen är klar leta efter föräldrar som vill och kan hjälpa till vid finalerna, och det underlättar om vi vet var ni finns!

Kalle Anka Cup

Skribent: Kristoffer Karlsson
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103

 

Postadress:
Smålands Skidförbund
Christina Steinwall, Burseryd 5
576 91 Sävsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info